Nail style forum Gelove a akrylove nehty-forum pro nehtove designerky |
|
| Moje nové stránky | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Janinka Primer
| Předmět: Moje nové stránky Sat Oct 31, 2009 6:37 pm | |
| | |
| | | Lejka Top-coat
| Předmět: Re: Moje nové stránky Sat Oct 31, 2009 8:53 pm | |
| Pěkné a přehledné | |
| | | unzipped Primer
| Předmět: Re: Moje nové stránky Sun Nov 01, 2009 10:38 am | |
| pekne, jen by se ti mohli obrazky, kdyz je rozkliknes, zobrazovat jinak nez v dalsim okne. | |
| | | Leontina Top-coat
| Předmět: Re: Moje nové stránky Sat Nov 28, 2009 1:57 pm | |
| te´d jsem si prohlédla tvoji galerii a je mi špatně z toho hnoje co nosí hererra, ona, snad spadla z jahody či co a nejshorší je, že to měla i letos...blbka
jinak jani, mrkla jsem n a salony a četla jak se spustila do boje s kuřilkou;))), napadlo mě, pomocí pinčovacích tipů, by to zas takové zahnu´táky nebyly, ale celkově by to byla zdlouhavá práce;))) | |
| | | Janinka Primer
| Předmět: Re: Moje nové stránky Sat Nov 28, 2009 7:46 pm | |
| - Leontina napsal:
- te´d jsem si prohlédla tvoji galerii a je mi špatně z toho hnoje co nosí hererra, ona, snad spadla z jahody či co a nejshorší je, že to měla i letos...blbka
jinak jani, mrkla jsem n a salony a četla jak se spustila do boje s kuřilkou;))), napadlo mě, pomocí pinčovacích tipů, by to zas takové zahnu´táky nebyly, ale celkově by to byla zdlouhavá práce;))) No jo, Herrera se zastavila někde v 90. letech S pinčovacíma by to nebylo zahnutý, ale zas by to bylo placatý si myslím, nebo by to muselo bejt hooodně předem vypinčovaný, ale to už je rychlejší to hodit na šablony... | |
| | | Inička Primer
| Předmět: Re: Moje nové stránky Sun Nov 29, 2009 8:49 am | |
| Máš to pěkně zpracované , přehledné. Pokochala jsem se v Tvé galerce. Jsi velká šikulka. Tvé práce jsou krásné! | |
| | | Leontina Top-coat
| Předmět: Re: Moje nové stránky Sun Nov 29, 2009 3:50 pm | |
| - Janinka napsal:
- Leontina napsal:
- te´d jsem si prohlédla tvoji galerii a je mi špatně z toho hnoje co nosí hererra, ona, snad spadla z jahody či co a nejshorší je, že to měla i letos...blbka
jinak jani, mrkla jsem n a salony a četla jak se spustila do boje s kuřilkou;))), napadlo mě, pomocí pinčovacích tipů, by to zas takové zahnu´táky nebyly, ale celkově by to byla zdlouhavá práce;))) No jo, Herrera se zastavila někde v 90. letech
S pinčovacíma by to nebylo zahnutý, ale zas by to bylo placatý si myslím, nebo by to muselo bejt hooodně předem vypinčovaný, ale to už je rychlejší to hodit na šablony... zkoušela jsem jeden nehet a ee, takže beru zpět;))) jj pravda, že než by se to zpracovalo, tak je to rychlejší na šablonku, navíc tipy jsou dost krátké;))) | |
| | | evik.nehtik Admin
| Předmět: Re: Moje nové stránky Sun Nov 29, 2009 8:34 pm | |
| víte,že tohle je veřejná sekce holky ? | |
| | | Janinka Primer
| Předmět: Re: Moje nové stránky Sun Nov 29, 2009 8:38 pm | |
| Aha, to mi uniklo, ale stejně toto je řešený i na salonech. Ale dík za upozornění, aby jsme nepustily něco co nechceme... | |
| | | Lejka Top-coat
| | | | Leontina Top-coat
| Předmět: Re: Moje nové stránky Tue Dec 01, 2009 8:42 am | |
| - evik.nehtik napsal:
- víte,že tohle je veřejná sekce holky ?
má snad ukázkové nehty?? na to jak se prezentuje??? | |
| | | evik.nehtik Admin
| Předmět: Re: Moje nové stránky Tue Dec 01, 2009 10:51 am | |
| nemá-já naprosto souhlasím starý kýčovitý model,porevoluční značka | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Moje nové stránky | |
| |
| | | | Moje nové stránky | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |