Nail style forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nail style forum

Gelove a akrylove nehty-forum pro nehtove designerky

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

Nfu.Oh

Goto down 
+9
mati
BlackOrchid
evik.nehtik
Jitka
sovulka
Paradi
světluška1
Daniela
sebina
13 posters
Jdi na stránku : 1, 2, 3  Next
AutorZpráva
sebina
Top-coat
Top-coat
sebina

Nfu.Oh Empty
PříspěvekPředmět: Nfu.Oh   Nfu.Oh I_icon_minitimeSun May 17, 2009 5:40 am

Je nám potěšením představit Vám značku Nfu.Oh, materiál špičkové kvality. Prozatím jsou v nabídce akrylové pudry, barevné akryly, liquidy a pomocný materiál. Postupně budeme doplňovat do kompletního sortimentu.

Oficiální webové stránky a e-shopy jsou ve výstavbě, brzy budou zpřístupněny.

Prosíme dodržovat regionální zastoupení:

paulinn - Čechy, radulik - Morava, dočasně Slovensko

Jsme jedinými oficiálními zástupci pro Čechy, Moravu a dočasně Slovensko, kteří mohou tuto značku prodávat, plný servis budete mít jen u nás. Připravujeme semináře s možností vyzkoušení tohoto kvalitního materiálu i školení. Účastnice obdrží oficiální certifikát Nfu.Oh.

Ne všechno zboží bude okamžitě k dodání, proto prosíme o shovívavost, o termínu budete vždy informovány. Cena poštovného činí 120 Kč.

Děkujeme za Váš zájem

paulinn, radulik

štětce:Free Image Hosting
č. 12 - s dřevěnou rukojetí, stojí 1495,-
č. 6 - s dřevěnou rukojetí 845,-
č. 12 - v kovovém provedení (skládací jako sensei)1170,-
č. 10 - mají jen v kovovém za 1040,-
č. 6 - kovový 774,-

Efektové laky Shiny Opal 228,- (laky se nelakují samostatně, ale na barevný podklad, jsou transparentní s barevným nádechem a efektem)

Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting

Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting

holografy 250,-

Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting

No Lines 228,-Free Image Hosting One Day Glue 319,-Free Image Hostingprep 195,-Free Image Hostingprimer 254,-Free Image Hosting

štětce

Free Image Hosting

č. 6 - kovový 774,-

pilníky

Free Image Hosting
modelážní pudry 14g,28g,85g

Perfect Clear, Perfect White, Perfect Pink

14g - 254 Kč, 24g - 319 Kč, 85g - 839 Kč

Opaque Cover Pink

14g -273 Kč, 24g - 351 Kč, 85g - 871 Kč

Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting Free Image Hosting

Monomer 59ml,118ml,236ml,473ml

Acrylic Liquid

59ml - 449 Kč, 118ml - 611 Kč, 236ml - 1034 Kč, 473ml - 1684 Kč

No Blister Liquid for sensitive skin

59ml - 449 Kč, 118ml - 644 Kč, 236ml - 1099 Kč, 473ml - 1749 Kč

Free Image Hosting

Red&Wine, Gold&Bronze, Silver&Gray, Pastel - cena 1261 Kč

Free Image HostingFree Image HostingFree Image HostingFree Image Hosting

Garden Festival I,II - 18 pudrů 1684,-

Free Image HostingFree Image Hosting

Luxury Gem - 18 pudrů - cena 1684 Kč

Free Image Hosting

Sweet Candy - 18 pudrů - cena 1684 Kč

Free Image Hosting

Beautiful Jewelry - 18 pudrů - cena 1684 Kč

Free Image Hosting

Micro Slice Powder I,II - 12 pudrů - cena 1164 Kč

Best choice 1, Best choice 2 (s glitry) - 18 pudrů - cena 1684 Kč

Nfu.Oh 1724884_Snmek_009 Nfu.Oh 1728200_Snmek_018 Nfu.Oh 1729929_Snmek_003 Nfu.Oh 1729930_Snmek_005 Nfu.Oh 1729931_Snmek_007 Nfu.Oh 1729932_Snmek_009 Nfu.Oh 1729933_Snmek_015 Nfu.Oh 1729934_Snmek_013 Nfu.Oh 1730006_Snmek_002Nfu.Oh 1734257_Snmek_022

Naposledy upravil sebina dne Sat Jun 13, 2009 4:37 am, celkově upraveno 8 krát
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

Nfu.Oh Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh I_icon_minitimeSun May 17, 2009 9:09 am

je to krásný a líbí se mi ten štětec v levé půlce fotografie, ten černý....za kolik ho budete mít?????

s těch barevných bych nevěděla který dřív, všechny jsou krásný....co mi to děláš???? zase nebudu spát....
Návrat nahoru Goto down
Daniela
Nail-art
Nail-art
Daniela

Nfu.Oh Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh I_icon_minitimeSun May 17, 2009 11:27 am

já si koupím určitě nějaké laky, už kvůli těm obalům , ty jsou roztomilý godplease
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

Nfu.Oh Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh I_icon_minitimeSun May 17, 2009 4:09 pm

a čí je to teda vlastně výrobek????
Návrat nahoru Goto down
světluška1
Primer
Primer
světluška1

Nfu.Oh Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh I_icon_minitimeSun May 17, 2009 9:26 pm

vy mně chcete zabíííííííít!!!!
ty laky jsou perfektní Nfu.Oh 669350
Návrat nahoru Goto down
sebina
Top-coat
Top-coat
sebina

Nfu.Oh Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh I_icon_minitimeMon May 18, 2009 5:24 am

Soptik01 napsal:
a čí je to teda vlastně výrobek????

výrobek je Korea, balí se to v Americe, na všech materiálech je napsáno mejd in jůesej:))) Laky jsou mejd in France zase...ale taky je to Korea. lol! lol! lol!
Návrat nahoru Goto down
sebina
Top-coat
Top-coat
sebina

Nfu.Oh Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh I_icon_minitimeMon May 18, 2009 5:33 am

Soptik01 napsal:
je to krásný a líbí se mi ten štětec v levé půlce fotografie, ten černý....za kolik ho budete mít?????

s těch barevných bych nevěděla který dřív, všechny jsou krásný....co mi to děláš???? zase nebudu spát....

ty černý štětce...
č. 6 - kovový 774,-

ty štětce jsou speciální... jsem tu říkala, že je ten materiál rychlý, s těmito štětci ne. lol!
Návrat nahoru Goto down
sebina
Top-coat
Top-coat
sebina

Nfu.Oh Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh I_icon_minitimeMon May 18, 2009 8:53 am

Dále mají speciální lepidlo (One Day Glue) které se používá hlavně pro nevěsty, které nechtějí dále nehty nosit, nebo na soutěže designerů, prostě nehty na chvíli. Přírodní nehet se nezdrsňuje... jen potře tím lepidlem, normálně namodeluje, a pak stačí když se nehty ponoří do hodně teplé vody a modeláž sjede, žádné odpilovávání... Studená voda tomu nevadí... vydrží to tak týden pokud se to nenamočí do teplé vody.....je to bomba, mají na to světový patent... a cena je víc než příznivá - 17ml přijde na 319 kč,-
Návrat nahoru Goto down
Daniela
Nail-art
Nail-art
Daniela

Nfu.Oh Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh I_icon_minitimeMon May 18, 2009 1:03 pm

no tak to se nevěsta do svatby nesmí umýt :141:
Návrat nahoru Goto down
sebina
Top-coat
Top-coat
sebina

Nfu.Oh Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh I_icon_minitimeMon May 18, 2009 1:54 pm

Daniela napsal:
no tak to se nevěsta do svatby nesmí umýt :141:
lol! lol! lol! v horký vodě nesmí lol!
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

Nfu.Oh Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh I_icon_minitimeMon May 18, 2009 3:02 pm

a už to prodáváš????? už se může objednávat????
Návrat nahoru Goto down
sebina
Top-coat
Top-coat
sebina

Nfu.Oh Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh I_icon_minitimeMon May 18, 2009 3:13 pm

Soptik01 napsal:

jdu na operaci příští úterý..tak za týden po ní budu objednávat...předběžně si můžeš navybírat :punk:
Návrat nahoru Goto down
Paradi
akryl-gel
akryl-gel
Paradi

Nfu.Oh Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh I_icon_minitimeMon May 18, 2009 6:42 pm

mě ty obaly laků přijdou zase jako kýč - si nemůžu pomoct lol!

jinak to lepidlo chci a hneeeeeeeeeeed uaaaa :141: :141: :141: :141:
Návrat nahoru Goto down
http://www.studiobutterfly.cz
Anonymní
Anonymní

Nfu.Oh Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh I_icon_minitimeMon May 18, 2009 7:13 pm

sebina napsal:
Soptik01 napsal:

jdu na operaci příští úterý..tak za týden po ní budu objednávat...předběžně si můžeš navybírat :punk:

děkuji a držím palečky, ať to dobře dopadne, ale bude to ok......
Návrat nahoru Goto down
Daniela
Nail-art
Nail-art
Daniela

Nfu.Oh Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh I_icon_minitimeMon May 18, 2009 8:33 pm

Paradi napsal:

kýč nekýč, mně se to líbí, mám spoustu jiných kýčů, tak proč nemít tyhle a ten obsah je taky pěkný

hele mně ten uzávěr připomíná kozy v korzetu :141:
Návrat nahoru Goto down
sebina
Top-coat
Top-coat
sebina

Nfu.Oh Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh I_icon_minitimeTue May 19, 2009 4:49 am

Daniela napsal:
Paradi napsal:

kýč nekýč, mně se to líbí, mám spoustu jiných kýčů, tak proč nemít tyhle a ten obsah je taky pěkný

zlatí....to JSOU kozy v korzetu lol! lol! lol! lol! lahvička je laděná do šatů :))) Nfu.Oh 1732372_MysticCollection
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

Nfu.Oh Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh I_icon_minitimeTue May 19, 2009 11:54 am

pořád se koukám na to video, líbí se mi práce s tim matrošem, úplně mě to fascinuje...
Návrat nahoru Goto down
sebina
Top-coat
Top-coat
sebina

Nfu.Oh Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh I_icon_minitimeTue May 19, 2009 11:55 am

Soptik01 napsal:
pořád se koukám na to video, líbí se mi práce s tim matrošem, úplně mě to fascinuje...

jde to s tím přesně jak na tom videu :punk:
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

Nfu.Oh Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh I_icon_minitimeTue May 19, 2009 11:57 am

sebina napsal:
Soptik01 napsal:

já mám právě pořád tu tendenci něco hladit tím štětcem, a tady to tak dělá, proto asi na to furt čumim...
Návrat nahoru Goto down
sebina
Top-coat
Top-coat
sebina

Nfu.Oh Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh I_icon_minitimeTue May 19, 2009 11:59 am

Soptik01 napsal:
sebina napsal:
Soptik01 napsal:

já mám právě pořád tu tendenci něco hladit tím štětcem, a tady to tak dělá, proto asi na to furt čumim...

jj, tohle můžeš vyhladit do úplnýho vyhlazení, když máš na to vhodnej štětec lol! lol! lol!
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

Nfu.Oh Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh I_icon_minitimeTue May 19, 2009 12:02 pm

sebina napsal:
Soptik01 napsal:
sebina napsal:
Soptik01 napsal:

jj, tohle můžeš vyhladit do úplnýho vyhlazení, když máš na to vhodnej štětec lol! lol! lol!

a co ten od Magnetiku, ten by mohl jít ne??? a taky se mi líbí ta mistička na liquid, připomíná mi misku jak pro psa na pití, takovou ještě ve sbírce nemám lol!
Návrat nahoru Goto down
sebina
Top-coat
Top-coat
sebina

Nfu.Oh Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh I_icon_minitimeTue May 19, 2009 12:05 pm

Soptik01 napsal:
sebina napsal:
Soptik01 napsal:
sebina napsal:
Soptik01 napsal:

a co ten od Magnetiku, ten by mohl jít ne??? a taky se mi líbí ta mistička na liquid, připomíná mi misku jak pro psa na pití, takovou ještě ve sbírce nemám lol!

mě to magnetickýma nešlo tak jak to má jít...bylo to jakoby rychlý...ale je to tím, že magnetický štětce nedrží tolik liquid...proto se to lepí, když je pořád nemácháš v liquidu. Šly z baráku... koupila jsem tyto...a to je úplně něco jinýho.... mají jemný chlupy :123:
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

Nfu.Oh Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh I_icon_minitimeTue May 19, 2009 12:06 pm

mě ta modeláž připomíná matroš jak od Entity, když koukám na ty videa a nebo skoro jako od TT, proto mě to asi tak láká, se tady přemlouvám, protože mám matroše fakt dost, ale čumim na to jak uhranutá....
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

Nfu.Oh Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh I_icon_minitimeTue May 19, 2009 12:07 pm

sebina napsal:
Soptik01 napsal:
sebina napsal:
Soptik01 napsal:
sebina napsal:
Soptik01 napsal:

mě to magnetickýma nešlo tak jak to má jít...bylo to jakoby rychlý...ale je to tím, že magnetický štětce nedrží tolik liquid...proto se to lepí, když je pořád nemácháš v liquidu. Šly z baráku... koupila jsem tyto...a to je úplně něco jinýho.... mají jemný chlupy :123:

aha, tak asi by bylo lepší koupit si i jejich štětečky a kterej je asi nejlepší??
hm, tady se asi neotírá, ale spíš máčí ten štětec...
Návrat nahoru Goto down
sebina
Top-coat
Top-coat
sebina

Nfu.Oh Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh I_icon_minitimeTue May 19, 2009 12:13 pm

otírá taky, ale matroš na tom štětci prostě nezůstává... já mám 12 na modeláž a 6 na 3D v dřevěným provedení...ty druhý jsou chlupem naprosto stejný, jen vypadají "levněji"..koupím si ještě jednu tu levnější 12tku na třpytkový pudry, abych neničila černýho krasavce :123: Nechceš si udělat v neděli výlet do Lidic? mám školení a ňufa budu brát sebou...můžeš si vyzkoušet abys věděla než něco koupíš :173:
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

Nfu.Oh Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh I_icon_minitimeTue May 19, 2009 12:27 pm

sebina napsal:
otírá taky, ale matroš na tom štětci prostě nezůstává... já mám 12 na modeláž a 6 na 3D v dřevěným provedení...ty druhý jsou chlupem naprosto stejný, jen vypadají "levněji"..koupím si ještě jednu tu levnější 12tku na třpytkový pudry, abych neničila černýho krasavce :123: Nechceš si udělat v neděli výlet do Lidic? mám školení a ňufa budu brát sebou...můžeš si vyzkoušet abys věděla než něco koupíš :173:

to by bylo bezva, vysonduju, jak jsem na tom doma a dám ještě vědět jo??? jak jsem psala, manžel je taky po operaci, tak dělám domácí ošetřovatelku a je všechno na mě..když tak mi napiš adresu , kde se to koná, ať vim, kam bych jela pls...
Návrat nahoru Goto down
sebina
Top-coat
Top-coat
sebina

Nfu.Oh Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh I_icon_minitimeTue May 19, 2009 12:33 pm

Soptik01 napsal:
sebina napsal:

to by bylo bezva, vysonduju, jak jsem na tom doma a dám ještě vědět jo??? jak jsem psala, manžel je taky po operaci, tak dělám domácí ošetřovatelku a je všechno na mě..když tak mi napiš adresu , kde se to koná, ať vim, kam bych jela pls...

tady máš odkaz, klikni na mapu http://www.lidice.cz/oaza/ školení je na 3Dčko, tak jestli chceš, můžeš se zúčastnit, stojí to 1100 + 100 oběd, přivez si jen štětec a lampičku na svícení :) začínám v 9.00, končím v 18.00 :punk:
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

Nfu.Oh Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh I_icon_minitimeTue May 19, 2009 12:38 pm

sebina napsal:
Soptik01 napsal:
sebina napsal:

tady máš odkaz, klikni na mapu http://www.lidice.cz/oaza/ školení je na 3Dčko, tak jestli chceš, můžeš se zúčastnit, stojí to 1100 + 100 oběd,
přivez si jen štětec a lampičku na svícení :) začínám v 9.00, končím v 18.00 :punk:
děkuji
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

Nfu.Oh Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh I_icon_minitimeTue May 19, 2009 1:46 pm

já bych se chtěla ještě naučit u toho 3D zdobení ty lístečky takový zvlněný, nejdou mi, už jsem to zkoušela
Nfu.Oh 1733365_vrchol2Nfu.Oh 1733366_vrchol

takový zvednutý, asi jako něco tohle
Návrat nahoru Goto down
sebina
Top-coat
Top-coat
sebina

Nfu.Oh Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh I_icon_minitimeTue May 19, 2009 2:03 pm

Soptik01 napsal:
já bych se chtěla ještě naučit u toho 3D zdobení ty lístečky takový zvlněný, nejdou mi, už jsem to zkoušela

:)))))) soptí ty jsi číslo... to není zrovna lehký lol! takto ti to bude stačit zvednutý? :)))) Nfu.Oh 1733382_Snmek_006 Nfu.Oh 1733383_Snmek_033 Nfu.Oh 1733384_Snmek_010
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

Nfu.Oh Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh I_icon_minitimeTue May 19, 2009 2:15 pm

sebina napsal:
Soptik01 napsal:

:)))))) soptí ty jsi číslo... to není zrovna lehký lol! takto ti to bude stačit zvednutý? :)))) Nfu.Oh 1733382_Snmek_006 Nfu.Oh 1733383_Snmek_033 Nfu.Oh 1733384_Snmek_010

jooooooooo to je přesně ono, ty umííííííííííš....
Návrat nahoru Goto down
sebina
Top-coat
Top-coat
sebina

Nfu.Oh Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh I_icon_minitimeTue May 19, 2009 2:17 pm

Soptik01 napsal:
sebina napsal:
Soptik01 napsal:

jooooooooo to je přesně ono, ty umííííííííííš....

je to ale pro běžný nošení nepraktický... je to vysoký...je to jen frajeřinka lol!
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

Nfu.Oh Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh I_icon_minitimeTue May 19, 2009 2:22 pm

tak já budu psát, co by se mi do začátku hodilo:
clear acryl 24g, perfect white 24g, monomer 118ml, štětec č.12 za 1040,-, nějaký kamuflážní acryl asi taky kolem 24g, no a tak mi řekni nějakou přibližnou cenu, nevim za kolik jsou ty kamuflážní jednotlivě....
Návrat nahoru Goto down
sebina
Top-coat
Top-coat
sebina

Nfu.Oh Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh I_icon_minitimeTue May 19, 2009 2:30 pm

Soptik01 napsal:
clear acryl 24g, perfect white 24g, monomer 118ml, štětec č.12 za 1040,-, nějaký kamuflážní acryl asi taky kolem 24g, no a tak mi řekni nějakou přibližnou cenu, nevim za kolik jsou ty kamuflážní jednotlivě....
Opaque Cover Pink(základní kamufláž...má ji na tom videu)
14g -273 Kč, 24g - 351 Kč, 89g - 871 Kč

takže 989 + štětec 1040 ...liquid si vem 236ml za 1034,-... malej je drahej :123:
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

Nfu.Oh Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh I_icon_minitimeTue May 19, 2009 2:39 pm

sebina napsal:
Soptik01 napsal:

takže 989 + štětec 1040 ...liquid si vem 236ml za 1034,-... malej je drahej :123:
tak jo, můžeš objednávat až to půjde....šlo by to na dobírku???? nemám konto, na adresu do mého studia.....
Návrat nahoru Goto down
sebina
Top-coat
Top-coat
sebina

Nfu.Oh Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh I_icon_minitimeTue May 19, 2009 2:45 pm

Soptik01 napsal:
sebina napsal:
Soptik01 napsal:

tak jo, můžeš objednávat až to půjde....šlo by to na dobírku???? nemám konto, na adresu do mého studia.....

jasan, se domluvíme že seš to ty...jinak dobírky nepovedu :punk: ale počítej, že to bude chvilku trvat...až po operaci jak budu možná nebo nemožná :139:
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

Nfu.Oh Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh I_icon_minitimeTue May 19, 2009 2:46 pm

sebina napsal:
Soptik01 napsal:
sebina napsal:
Soptik01 napsal:

jasan, se domluvíme že seš to ty...jinak dobírky nepovedu :punk: ale počítej, že to bude chvilku trvat...až po operaci jak budu možná nebo nemožná :139:
ok a díky moc....
Návrat nahoru Goto down
sovulka
Primer
Primer
sovulka

Nfu.Oh Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh I_icon_minitimeTue May 19, 2009 3:25 pm

slintám :geiiil: nad těmi barevnými akryly na 3D, ale jatím jsem 3D dělala jen jedné zákaznici, nikdo to nechce, tak ty akryly pro mě nemají zatím využití, každý se na 3D dívá, obdivuje, ale prý by jim to zavazelo,
Návrat nahoru Goto down
http://www.profisalon.webnode.cz
Daniela
Nail-art
Nail-art
Daniela

Nfu.Oh Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh I_icon_minitimeTue May 19, 2009 6:33 pm

sebina napsal:
Daniela napsal:
Paradi napsal:

zlatí....to JSOU kozy v korzetu lol! lol! lol! lol! lahvička je laděná do šatů :))) Nfu.Oh 1732372_MysticCollection

fakt jo? jezisku já jsem táááák chytrá :141:
Návrat nahoru Goto down
Paradi
akryl-gel
akryl-gel
Paradi

Nfu.Oh Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh I_icon_minitimeTue May 19, 2009 7:06 pm

sebina napsal:
Daniela napsal:
Paradi napsal:

když jsi Sebi hodila tu ´fotku,tak už to vypadá líp,podl těch původních se mi to až tak nelíbilo,ale možná když bych to držela v ruce tak se zamiluju lol! lol! lol!
Návrat nahoru Goto down
http://www.studiobutterfly.cz
Sponsored content

Nfu.Oh Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Nfu.Oh
Strana 1 z 3Jdi na stránku : 1, 2, 3  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nail style forum :: DISTRIBUTOŘI,FIRMY,E-SHOPY,VELETRHY,SEMINÁŘE :: "VEŘEJNÁ REKLAMA"-
Přejdi na: