Nail style forum Gelove a akrylove nehty-forum pro nehtove designerky |
|
| Nfu.Oh | |
|
+9mati BlackOrchid evik.nehtik Jitka sovulka Paradi světluška1 Daniela sebina 13 posters | |
Autor | Zpráva |
---|
sebina Top-coat
| Předmět: Re: Nfu.Oh Wed May 20, 2009 5:02 am | |
| - Paradi napsal:
- sebina napsal:
- Daniela napsal:
- Paradi napsal:
- mě ty obaly laků přijdou zase jako kýč - si nemůžu pomoct
jinak to lepidlo chci a hneeeeeeeeeeed :141: :141: :141: :141:
kýč nekýč, mně se to líbí, mám spoustu jiných kýčů, tak proč nemít tyhle a ten obsah je taky pěkný
hele mně ten uzávěr připomíná kozy v korzetu :141: zlatí....to JSOU kozy v korzetu lahvička je laděná do šatů :))) když jsi Sebi hodila tu ´fotku,tak už to vypadá líp,podl těch původních se mi to až tak nelíbilo,ale možná když bych to držela v ruce tak se zamiluju já lakuju minimálně, tak moc zamilovaná nejsem, ale líbí se mi, že to mají všechno v těch lahvičkách, i pomocný tekutiny | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Nfu.Oh Wed May 20, 2009 7:07 pm | |
| hledala jsem Sebi nějaké video na ty zvlněný lístky a nenašla jsem nic, v neděli nemůžu přijet už jsem to sondovalal doma, dělám šoféra, tak jsem chtěla zkouknout aspoň to videjko....pořád to hledám..... |
| | | sebina Top-coat
| Předmět: Re: Nfu.Oh Wed May 20, 2009 7:23 pm | |
| - Soptik01 napsal:
- hledala jsem Sebi nějaké video na ty zvlněný lístky a nenašla jsem nic, v neděli nemůžu přijet už jsem to sondovalal doma, dělám šoféra, tak jsem chtěla zkouknout aspoň to videjko....pořád to hledám.....
ok...video nejni...nevím o žádným | |
| | | Jitka akryl-gel
| Předmět: Re: Nfu.Oh Fri May 22, 2009 4:13 pm | |
| já bych si pak určitě vzala ty holografický láčky už mám i penízky na staně | |
| | | evik.nehtik Admin
| Předmět: Re: Nfu.Oh Sun May 24, 2009 11:23 am | |
| - sebina napsal:
- otírá taky, ale matroš na tom štětci prostě nezůstává... já mám 12 na modeláž a 6 na 3D v dřevěným provedení...ty druhý jsou chlupem naprosto stejný, jen vypadají "levněji"..koupím si ještě jednu tu levnější 12tku na třpytkový pudry, abych neničila černýho krasavce :123: Nechceš si udělat v neděli výlet do Lidic? mám školení a ňufa budu brát sebou...můžeš si vyzkoušet abys věděla než něco koupíš :173:
Chci zkusit ten štětec na modeláž,páč jsem přesvědčená,že můj magnetickej je úžasnej a lepší jsem nikdy neměla a že jsem toho vyzkoušela-tak jsem na něj zvědavá-tak na mě mysli ju prosím. :164: | |
| | | BlackOrchid Top-coat
| Předmět: Re: Nfu.Oh Sun May 24, 2009 3:19 pm | |
| sebinko a to s těma kytkama na dně to jsou olejíčky? napiš jaké a kolik stojí. Jo a holografické láčky si 100% vezmu | |
| | | sebina Top-coat
| Předmět: Re: Nfu.Oh Sun May 24, 2009 7:08 pm | |
| - evik.nehtik napsal:
- sebina napsal:
- otírá taky, ale matroš na tom štětci prostě nezůstává... já mám 12 na modeláž a 6 na 3D v dřevěným provedení...ty druhý jsou chlupem naprosto stejný, jen vypadají "levněji"..koupím si ještě jednu tu levnější 12tku na třpytkový pudry, abych neničila černýho krasavce :123: Nechceš si udělat v neděli výlet do Lidic? mám školení a ňufa budu brát sebou...můžeš si vyzkoušet abys věděla než něco koupíš :173:
Chci zkusit ten štětec na modeláž,páč jsem přesvědčená,že můj magnetickej je úžasnej a lepší jsem nikdy neměla a že jsem toho vyzkoušela-tak jsem na něj zvědavá-tak na mě mysli ju prosím. :164: bobe na magnetic ti bude k prdu...poteče ti to, páč drží liquid:punk: | |
| | | sebina Top-coat
| Předmět: Re: Nfu.Oh Sun May 24, 2009 7:10 pm | |
| - BlackOrchid napsal:
- sebinko a to s těma kytkama na dně to jsou olejíčky? napiš jaké a kolik stojí. Jo a holografické láčky si 100% vezmu
vyzjistím druhy vůní a napíšu...jsem teď po školení a mrtvolka, tak až spočnu trošku :123: | |
| | | evik.nehtik Admin
| Předmět: Re: Nfu.Oh Sun May 24, 2009 8:16 pm | |
| - sebina napsal:
- evik.nehtik napsal:
- sebina napsal:
Chci zkusit ten štětec na modeláž,páč jsem přesvědčená,že můj magnetickej je úžasnej a lepší jsem nikdy neměla a že jsem toho vyzkoušela-tak jsem na něj zvědavá-tak na mě mysli ju prosím. :164: bobe na magnetic ti bude k prdu...poteče ti to, páč drží liquid:punk: to drží i ten magnetickej liquid,myslim,že to záleží na poměru prášku a liquidu a na rukou a na hlavě .....prostě to prubnu | |
| | | sebina Top-coat
| Předmět: Re: Nfu.Oh Sun May 24, 2009 9:02 pm | |
| - evik.nehtik napsal:
- sebina napsal:
- evik.nehtik napsal:
- sebina napsal:
Chci zkusit ten štětec na modeláž,páč jsem přesvědčená,že můj magnetickej je úžasnej a lepší jsem nikdy neměla a že jsem toho vyzkoušela-tak jsem na něj zvědavá-tak na mě mysli ju prosím. :164: bobe na magnetic ti bude k prdu...poteče ti to, páč drží liquid:punk: to drží i ten magnetickej liquid,myslim,že to záleží na poměru prášku a liquidu a na rukou a na hlavě .....prostě to prubnu e-e...ale přít se s tebou nesci holky dnes na školení vyzkoušely porovnaly a viděly.....povědí ti | |
| | | evik.nehtik Admin
| Předmět: Re: Nfu.Oh Mon May 25, 2009 7:34 am | |
| tak fajn-tak mi ho neobjednávej :163: | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Nfu.Oh Mon May 25, 2009 7:44 am | |
| Tak já to potvrzuji, protože mám srovnání a jedu převážně akryl. Magnetic Sculpting Brush ze sady se mi rozjel po chviličce, nedrží špičku, zato se v něm usazuje materiál, malý na květinky to samý, zlatý vincek a podotýkám, že usazeniny čistím jen liquidem, ne acetonem, opravdu je to v kvalitě chlupu! Cesars štětec je vynikající - ale Nfu-Oh s ním taky dost dobře nejde, zůstává akryl v chlupu. Vyzkoušela jsem štětec Nfu.Oh modelační č. 12 a nesrovnatelné - saje jak houba, je měkounký, moc hezká modeláž - jen byl nezvyk s ním vykroužit smajla, protože je měkčí a pružnější. Moc se mi líbil, štěteček na 3D je ten nej co jsem držela v ruce, jde to s ním opravdu samo. Toť moje zkušenosti ze včera, jinak materiál mě příjemně překvapil až šokoval, až uvidíte naživo ty barevný akryly.................. překrásný, nádherný, bezkonkurenční! |
| | | mati akryl-gel
| Předmět: Re: Nfu.Oh Mon May 25, 2009 8:33 am | |
| Jaj, ty mi s...š normálně :bla: takový chvály tady, určitě máš matroš i doma viď? Přijedu, neštvi, nebo mně tam máš jako na koni 157 a nedám ti pokoj, dokud mi všechno neukážeš potvůrko :123: - eni napsal:
- Tak já to potvrzuji, protože mám srovnání a jedu převážně akryl.
Magnetic Sculpting Brush ze sady se mi rozjel po chviličce, nedrží špičku, zato se v něm usazuje materiál, m alý na květinky to samý, zlatý vincek a podotýkám, že usazeniny čistím jen liquidem, ne acetonem, opravdu je to v kvalitě chlupu!
Cesars štětec je vynikající - ale Nfu-Oh s ním taky dost dobře nejde, zůstává akryl v chlupu.
Vyzkoušela jsem štětec Nfu.Oh modelační č. 12 a nesrovnatelné - saje jak houba, je měkounký, moc hezká modeláž - jen byl nezvyk s ním vykroužit smajla, protože je měkčí a pružnější. Moc se mi líbil, štěteček na 3D je ten nej co jsem držela v ruce, jde to s ním opravdu samo.
Toť moje zkušenosti ze včera, jinak materiál mě příjemně překvapil až šokoval, až uvidíte naživo ty barevný akryly.................. překrásný, nádherný, bezkonkurenční! | |
| | | sebina Top-coat
| Předmět: Re: Nfu.Oh Mon May 25, 2009 8:33 am | |
| - evik.nehtik napsal:
- tak fajn-tak mi ho neobjednávej :163:
tys ho chtěla objednat? jsi psala, že ho chceš prubnout | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Nfu.Oh Mon May 25, 2009 8:40 am | |
| Marti, připrav si minimálně desítku, zruš air a zajeď za Sebi 157 157 157 157 |
| | | mati akryl-gel
| Předmět: Re: Nfu.Oh Mon May 25, 2009 8:43 am | |
| - eni napsal:
- Marti, připrav si minimálně desítku, zruš air a zajeď za Sebi 157 157 157 157
co mě strašíš? Hele, vezmu si úvěr, musím i sčíkat pistolí konečně Za Sebi bych jela, teď jsem ale totál bez času - nic nestíhám, už ani spát ne Jinak posílala si mi beruško toho mejla ? Nic nepřilítlo do poštičky | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Nfu.Oh Mon May 25, 2009 8:54 am | |
| Sebi a ty barevný acryly se prodávají jen v sadách a nebo i zvlášť po jednom???? Kdyby po jednom, tak na kolik přijde jeden???, |
| | | sebina Top-coat
| Předmět: Re: Nfu.Oh Mon May 25, 2009 9:05 am | |
| - Soptik01 napsal:
- Sebi a ty barevný acryly se prodávají jen v sadách a nebo i zvlášť po jednom???? Kdyby po jednom, tak na kolik přijde jeden???,
dají se po jednom, cca110,- za jeden 3,5g pudřík...ale zatím to není v nabídce....větší balení vyjde levněji | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Nfu.Oh Mon May 25, 2009 9:10 am | |
|
Naposledy upravil Soptik01 dne Mon May 25, 2009 9:11 am, celkově upraveno 1 krát |
| | | evik.nehtik Admin
| Předmět: Re: Nfu.Oh Mon May 25, 2009 9:11 am | |
| - sebina napsal:
- evik.nehtik napsal:
tys ho chtěla objednat? jsi psala, že ho chceš prubnout prubnout jako objednat....ale když říkáš,že není dobrej na magnetic,tak ne tedy | |
| | | evik.nehtik Admin
| Předmět: Re: Nfu.Oh Mon May 25, 2009 9:15 am | |
| - eni napsal:
Magnetic Sculpting Brush ze sady se mi rozjel po chviličce, nedrží špičku, zato se v něm usazuje materiál, malý na květinky to samý, zlatý vincek a podotýkám, že usazeniny čistím jen liquidem, ne acetonem, opravdu je to v kvalitě chlupu!
Cesars štětec je vynikající - ale Nfu-Oh s ním taky dost dobře nejde, zůstává akryl v chlupu.
Vyzkoušela jsem štětec Nfu.Oh modelační č. 12 a nesrovnatelné - saje jak houba, je měkounký, moc hezká modeláž - jen byl nezvyk s ním vykroužit smajla, protože je měkčí a pružnější. Moc se mi líbil, štěteček na 3D je ten nej co jsem držela v ruce, jde to s ním opravdu samo.
Toť moje zkušenosti ze včera, jinak materiál mě příjemně překvapil až šokoval, až uvidíte naživo ty barevný akryly.................. překrásný, nádherný, bezkonkurenční! tak já s magnetickým dělám půl roku a špička furt drží,materiál si já do něj nevtáhnu....jestli je Nfu.Oh hodně měkkej-tak ho tedy fakt nechci-mám ráda pevný štětce.....si ho někdy raději zkusím,až se uvidíme Sebíku | |
| | | sebina Top-coat
| Předmět: Re: Nfu.Oh Mon May 25, 2009 9:21 am | |
| - evik.nehtik napsal:
- sebina napsal:
- evik.nehtik napsal:
tys ho chtěla objednat? jsi psala, že ho chceš prubnout prubnout jako objednat....ale když říkáš,že není dobrej na magnetic,tak ne tedy fakt není, teče to ještě víc...vyhodila bys prašulky :123: | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Nfu.Oh Mon May 25, 2009 10:24 am | |
| |
| | | babetkom Primer
| Předmět: Re: Nfu.Oh Mon May 25, 2009 6:50 pm | |
| hele Sebčo, nebudou i nějaké zkušební sady :173: já bych to strašně ráda zkusila,ale teď jsem nějak nakoupila Magnetic ve vetším a tak abych se nevydala , musím mít furt zásobu pro toho našeho malého maroda, léky teď stojej kvanta | |
| | | BlackOrchid Top-coat
| Předmět: Re: Nfu.Oh Mon May 25, 2009 7:05 pm | |
| zkušební sada je dobrej nápad! | |
| | | babetkom Primer
| Předmět: Re: Nfu.Oh Mon May 25, 2009 7:12 pm | |
| - BlackOrchid napsal:
- zkušební sada je dobrej nápad!
že :punk: já bych ji fáááákt uvítala, u mag jsem ji taky zkusila a pak si nakoupila.....hihi,ale zajímá mě tu hlavně ten akrylek, zaujalo mě to video :173: | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Nfu.Oh Mon May 25, 2009 7:29 pm | |
| - evik.nehtik napsal:
- eni napsal:
Magnetic Sculpting Brush ze sady se mi rozjel po chviličce, nedrží špičku, zato se v něm usazuje materiál, malý na květinky to samý, zlatý vincek a podotýkám, že usazeniny čistím jen liquidem, ne acetonem, opravdu je to v kvalitě chlupu!
Toť moje zkušenosti ze včera, jinak materiál mě příjemně překvapil až šokoval, až uvidíte naživo ty barevný akryly.................. překrásný, nádherný, bezkonkurenční! tak já s magnetickým dělám půl roku a špička furt drží,materiál si já do něj nevtáhnu....jestli je Nfu.Oh hodně měkkej-tak ho tedy fakt nechci-mám ráda pevný štětce.....si ho někdy raději zkusím,až se uvidíme Sebíku Evi, je to možný, poněvadž já s ním dělám Cesara a z Magneticu jenom kamufláže, ale začínám být přesvědčená, že k jedné značce akrylu by měl být i jejich štětec a vždycky jsem se tomu bránila. |
| | | sebina Top-coat
| Předmět: Re: Nfu.Oh Mon May 25, 2009 7:38 pm | |
| kočky, zkušební sada jako taková není... helejte, 14g pudry a 118ml liqud holky, ale tyhle malý balení jsou drahý... jinak bych to musela dát do neorig. krabek kdyby ste chtěly vyzkoušet trošku a liquid do hnědejch lékovek...to by šlo..ale jsem totál vybrabčená...musely by ste počkat po operaci. | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Nfu.Oh Mon May 25, 2009 7:46 pm | |
| |
| | | babetkom Primer
| Předmět: Re: Nfu.Oh Mon May 25, 2009 7:48 pm | |
| - sebina napsal:
- kočky, zkušební sada jako taková není... helejte, 14g pudry a 118ml liqud holky, ale tyhle malý balení jsou drahý... jinak bych to musela dát do neorig. krabek kdyby ste chtěly vyzkoušet trošku a liquid do hnědejch lékovek...to by šlo..ale jsem totál vybrabčená...musely by ste počkat po operaci.
jasnačka, mě to stačí v neorigoš.....hihi a počkám ráda, taky nás čeká opět zákrok chjooo :158: ,tak snad to bude OK jo a kdybych pak chtěla ten štětec na akryl a na 3D tak to se dá v tén sadě nebo ne? | |
| | | sebina Top-coat
| Předmět: Re: Nfu.Oh Mon May 25, 2009 8:14 pm | |
| | |
| | | sebina Top-coat
| Předmět: Re: Nfu.Oh Mon May 25, 2009 8:16 pm | |
| - babetkom napsal:
- sebina napsal:
- kočky, zkušební sada jako taková není... helejte, 14g pudry a 118ml liqud holky, ale tyhle malý balení jsou drahý... jinak bych to musela dát do neorig. krabek kdyby ste chtěly vyzkoušet trošku a liquid do hnědejch lékovek...to by šlo..ale jsem totál vybrabčená...musely by ste počkat po operaci.
jasnačka, mě to stačí v neorigoš.....hihi a počkám ráda, taky nás čeká opět zákrok chjooo :158: ,tak snad to bude OK
jo a kdybych pak chtěla ten štětec na akryl a na 3D tak to se dá v tén sadě nebo ne? štětce můžeš koupit zvláť a po jednom:) bude nových 8 sad ...tak se těšte, ty budou úplně na umření | |
| | | babetkom Primer
| Předmět: Re: Nfu.Oh Mon May 25, 2009 8:26 pm | |
| - sebina napsal:
- babetkom napsal:
- sebina napsal:
jasnačka, mě to stačí v neorigoš.....hihi a počkám ráda, taky nás čeká opět zákrok chjooo :158: ,tak snad to bude OK
jo a kdybych pak chtěla ten štětec na akryl a na 3D tak to se dá v tén sadě nebo ne? štětce můžeš koupit zvláť a po jednom:) bude nových 8 sad ...tak se těšte, ty budou úplně na umření tak paráda,hele a určo budeš mít i nějaké školeníčko, že...hihi co takhle zavítat na Moravu | |
| | | sebina Top-coat
| Předmět: Re: Nfu.Oh Mon May 25, 2009 8:32 pm | |
| - babetkom napsal:
- sebina napsal:
- babetkom napsal:
- sebina napsal:
jo a kdybych pak chtěla ten štětec na akryl a na 3D tak to se dá v tén sadě nebo ne? štětce můžeš koupit zvláť a po jednom:) bude nových 8 sad ...tak se těšte, ty budou úplně na umření tak paráda,hele a určo budeš mít i nějaké školeníčko, že...hihi co takhle zavítat na Moravu jj, ve Slavkově u Brna na přelomu června a července... bude zaměřené na ňuf :punk: | |
| | | babetkom Primer
| Předmět: Re: Nfu.Oh Mon May 25, 2009 8:40 pm | |
| - sebina napsal:
- babetkom napsal:
- sebina napsal:
- babetkom napsal:
- sebina napsal:
jo a kdybych pak chtěla ten štětec na akryl a na 3D tak to se dá v tén sadě nebo ne? štětce můžeš koupit zvláť a po jednom:) bude nových 8 sad ...tak se těšte, ty budou úplně na umření tak paráda,hele a určo budeš mít i nějaké školeníčko, že...hihi co takhle zavítat na Moravu jj, ve Slavkově u Brna na přelomu června a července... bude zaměřené na ňuf :punk: tak paráda to jsi mě dostala tím městem....hihi máme od tama kousek tchýni tak už se těším dopředu a jdu šetřit....hihi | |
| | | evik.nehtik Admin
| Předmět: Re: Nfu.Oh Mon May 25, 2009 8:52 pm | |
| - eni napsal:
- evik.nehtik napsal:
- eni napsal:
Toť moje zkušenosti ze včera, jinak materiál mě příjemně překvapil až šokoval, až uvidíte naživo ty barevný akryly.................. překrásný, nádherný, bezkonkurenční! tak já s magnetickým dělám půl roku a špička furt drží,materiál si já do něj nevtáhnu....jestli je Nfu.Oh hodně měkkej-tak ho tedy fakt nechci-mám ráda pevný štětce.....si ho někdy raději zkusím,až se uvidíme Sebíku Evi, je to možný, poněvadž já s ním dělám Cesara a z Magneticu jenom kamufláže, ale začínám být přesvědčená, že k jedné značce akrylu by měl být i jejich štětec a vždycky jsem se tomu bránila. já si to taky myslím...pokud si ty větší firmy nechají dělat přímo svoje štětce-tak je přizpůsobují svýmu matroši...určitě je tomu tak-máš pravdu | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Nfu.Oh Tue May 26, 2009 7:28 am | |
| - evik.nehtik napsal:
- eni napsal:
- evik.nehtik napsal:
- eni napsal:
Toť moje zkušenosti ze včera, jinak materiál mě příjemně překvapil až šokoval, až uvidíte naživo ty barevný akryly.................. překrásný, nádherný, bezkonkurenční! tak já s magnetickým dělám půl roku a špička furt drží,materiál si já do něj nevtáhnu....jestli je Nfu.Oh hodně měkkej-tak ho tedy fakt nechci-mám ráda pevný štětce.....si ho někdy raději zkusím,až se uvidíme Sebíku Evi, je to možný, poněvadž já s ním dělám Cesara a z Magneticu jenom kamufláže, ale začínám být přesvědčená, že k jedné značce akrylu by měl být i jejich štětec a vždycky jsem se tomu bránila. já si to taky myslím...pokud si ty větší firmy nechají dělat přímo svoje štětce-tak je přizpůsobují svýmu matroši...určitě je tomu tak-máš pravdu a proto jich mám tolik člověk nikdy neví, kdy se jaký hodí |
| | | evik.nehtik Admin
| Předmět: Re: Nfu.Oh Tue May 26, 2009 1:43 pm | |
| což je hovadina-páč se to nenaučíš pořádně ani s jedním matrošem... | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Nfu.Oh Tue May 26, 2009 2:48 pm | |
| - evik.nehtik napsal:
- což je hovadina-páč se to nenaučíš pořádně ani s jedním matrošem...
to je možný, myslela jsem to tak, že jako ke každému matroši příslušný štětec, na magnetic magnetickej, na cesara cesarovskej atd..... |
| | | mati akryl-gel
| Předmět: Re: Nfu.Oh Wed May 27, 2009 9:46 am | |
| - Soptik01 napsal:
- evik.nehtik napsal:
- což je hovadina-páč se to nenaučíš pořádně ani s jedním matrošem...
to je možný, myslela jsem to tak, že jako ke každému matroši příslušný štětec, na magnetic magnetickej, na cesara cesarovskej atd..... Soptí, ty máš alespoň výmluvu, proč těch štětečků tolik máš viď?? 157 | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Nfu.Oh | |
| |
| | | | Nfu.Oh | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|