Nail style forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nail style forum

Gelove a akrylove nehty-forum pro nehtove designerky

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

Nfu.Oh

Goto down 
+9
mati
BlackOrchid
evik.nehtik
Jitka
sovulka
Paradi
světluška1
Daniela
sebina
13 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3  Next
AutorZpráva
sebina
Top-coat
Top-coat
sebina

Nfu.Oh - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh - Stránka 2 I_icon_minitimeWed May 20, 2009 5:02 am

Paradi napsal:
sebina napsal:
Daniela napsal:
Paradi napsal:
mě ty obaly laků přijdou zase jako kýč - si nemůžu pomoct lol!

jinak to lepidlo chci a hneeeeeeeeeeed uaaaa :141: :141: :141: :141:

kýč nekýč, mně se to líbí, mám spoustu jiných kýčů, tak proč nemít tyhle a ten obsah je taky pěkný

hele mně ten uzávěr připomíná kozy v korzetu :141:

zlatí....to JSOU kozy v korzetu lol! lol! lol! lol! lahvička je laděná do šatů :))) Nfu.Oh - Stránka 2 1732372_MysticCollection

když jsi Sebi hodila tu ´fotku,tak už to vypadá líp,podl těch původních se mi to až tak nelíbilo,ale možná když bych to držela v ruce tak se zamiluju lol! lol! lol!

já lakuju minimálně, tak moc zamilovaná nejsem, ale líbí se mi, že to mají všechno v těch lahvičkách, i pomocný tekutiny lol!
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

Nfu.Oh - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh - Stránka 2 I_icon_minitimeWed May 20, 2009 7:07 pm

hledala jsem Sebi nějaké video na ty zvlněný lístky a nenašla jsem nic, v neděli nemůžu přijet už jsem to sondovalal doma, dělám šoféra, tak jsem chtěla zkouknout aspoň to videjko....pořád to hledám.....
Návrat nahoru Goto down
sebina
Top-coat
Top-coat
sebina

Nfu.Oh - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh - Stránka 2 I_icon_minitimeWed May 20, 2009 7:23 pm

Soptik01 napsal:
hledala jsem Sebi nějaké video na ty zvlněný lístky a nenašla jsem nic, v neděli nemůžu přijet už jsem to sondovalal doma, dělám šoféra, tak jsem chtěla zkouknout aspoň to videjko....pořád to hledám.....

ok...video nejni...nevím o žádným afro
Návrat nahoru Goto down
Jitka
akryl-gel
akryl-gel
Jitka

Nfu.Oh - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh - Stránka 2 I_icon_minitimeFri May 22, 2009 4:13 pm

já bych si pak určitě vzala ty holografický láčky lol! už mám i penízky na staně lol!
Návrat nahoru Goto down
evik.nehtik
Admin
Admin
evik.nehtik

Nfu.Oh - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh - Stránka 2 I_icon_minitimeSun May 24, 2009 11:23 am

sebina napsal:
otírá taky, ale matroš na tom štětci prostě nezůstává... já mám 12 na modeláž a 6 na 3D v dřevěným provedení...ty druhý jsou chlupem naprosto stejný, jen vypadají "levněji"..koupím si ještě jednu tu levnější 12tku na třpytkový pudry, abych neničila černýho krasavce :123: Nechceš si udělat v neděli výlet do Lidic? mám školení a ňufa budu brát sebou...můžeš si vyzkoušet abys věděla než něco koupíš :173:
Chci zkusit ten štětec na modeláž,páč jsem přesvědčená,že můj magnetickej je úžasnej a lepší jsem nikdy neměla a že jsem toho vyzkoušela-tak jsem na něj zvědavá-tak na mě mysli ju prosím. :164:
Návrat nahoru Goto down
http://www.nehty-most.cz/
BlackOrchid
Top-coat
Top-coat
BlackOrchid

Nfu.Oh - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh - Stránka 2 I_icon_minitimeSun May 24, 2009 3:19 pm

sebinko a to s těma kytkama na dně to jsou olejíčky? napiš jaké a kolik stojí. Jo a holografické láčky si 100% vezmu
Návrat nahoru Goto down
sebina
Top-coat
Top-coat
sebina

Nfu.Oh - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh - Stránka 2 I_icon_minitimeSun May 24, 2009 7:08 pm

evik.nehtik napsal:
sebina napsal:
otírá taky, ale matroš na tom štětci prostě nezůstává... já mám 12 na modeláž a 6 na 3D v dřevěným provedení...ty druhý jsou chlupem naprosto stejný, jen vypadají "levněji"..koupím si ještě jednu tu levnější 12tku na třpytkový pudry, abych neničila černýho krasavce :123: Nechceš si udělat v neděli výlet do Lidic? mám školení a ňufa budu brát sebou...můžeš si vyzkoušet abys věděla než něco koupíš :173:
Chci zkusit ten štětec na modeláž,páč jsem přesvědčená,že můj magnetickej je úžasnej a lepší jsem nikdy neměla a že jsem toho vyzkoušela-tak jsem na něj zvědavá-tak na mě mysli ju prosím. :164:

bobe na magnetic ti bude k prdu...poteče ti to, páč drží liquid:punk:
Návrat nahoru Goto down
sebina
Top-coat
Top-coat
sebina

Nfu.Oh - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh - Stránka 2 I_icon_minitimeSun May 24, 2009 7:10 pm

BlackOrchid napsal:
sebinko a to s těma kytkama na dně to jsou olejíčky? napiš jaké a kolik stojí. Jo a holografické láčky si 100% vezmu

vyzjistím druhy vůní a napíšu...jsem teď po školení a mrtvolka, tak až spočnu trošku :123:
Návrat nahoru Goto down
evik.nehtik
Admin
Admin
evik.nehtik

Nfu.Oh - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh - Stránka 2 I_icon_minitimeSun May 24, 2009 8:16 pm

sebina napsal:
evik.nehtik napsal:
sebina napsal:

to drží i ten magnetickej liquid,myslim,že to záleží na poměru prášku a liquidu a na rukou a na hlavě .....prostě to prubnu
Návrat nahoru Goto down
sebina
Top-coat
Top-coat
sebina

Nfu.Oh - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh - Stránka 2 I_icon_minitimeSun May 24, 2009 9:02 pm

evik.nehtik napsal:
sebina napsal:
evik.nehtik napsal:
sebina napsal:

to drží i ten magnetickej liquid,myslim,že to záleží na poměru prášku a liquidu a na rukou a na hlavě .....prostě to prubnu

e-e...ale přít se s tebou nesci lol! holky dnes na školení vyzkoušely porovnaly a viděly.....povědí ti lol!
Návrat nahoru Goto down
evik.nehtik
Admin
Admin
evik.nehtik

Nfu.Oh - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh - Stránka 2 I_icon_minitimeMon May 25, 2009 7:34 am

tak fajn-tak mi ho neobjednávej :163:
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

Nfu.Oh - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh - Stránka 2 I_icon_minitimeMon May 25, 2009 7:44 am

Tak já to potvrzuji, protože mám srovnání a jedu převážně akryl.

Magnetic Sculpting Brush ze sady se mi rozjel po chviličce, nedrží špičku, zato se v něm usazuje materiál, malý na květinky to samý, zlatý vincek lol! lol! lol! a podotýkám, že usazeniny čistím jen liquidem, ne acetonem, opravdu je to v kvalitě chlupu!

Cesars štětec je vynikající - ale Nfu-Oh s ním taky dost dobře nejde, zůstává akryl v chlupu.

Vyzkoušela jsem štětec Nfu.Oh modelační č. 12 a nesrovnatelné - saje jak houba, je měkounký, moc hezká modeláž - jen byl nezvyk s ním vykroužit smajla, protože je měkčí a pružnější. Moc se mi líbil, štěteček na 3D je ten nej co jsem držela v ruce, jde to s ním opravdu samo.

Toť moje zkušenosti ze včera, jinak materiál mě příjemně překvapil až šokoval, až uvidíte naživo ty barevný akryly.................. překrásný, nádherný, bezkonkurenční!
Návrat nahoru Goto down
mati
akryl-gel
akryl-gel
mati

Nfu.Oh - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh - Stránka 2 I_icon_minitimeMon May 25, 2009 8:33 am

Jaj, ty mi s...š normálně :bla: takový chvály tady, určitě máš matroš i doma viď? Přijedu, neštvi, nebo mně tam máš jako na koni 157 a nedám ti pokoj, dokud mi všechno neukážeš potvůrko :123: Nfu.Oh - Stránka 2 Q6ibounce

eni napsal:

Magnetic Sculpting Brush ze sady se mi rozjel po chviličce, nedrží špičku, zato se v něm usazuje materiál, m alý na květinky to samý, zlatý vincek lol! lol! lol! a podotýkám, že usazeniny čistím jen liquidem, ne acetonem, opravdu je to v kvalitě chlupu!

Cesars štětec je vynikající - ale Nfu-Oh s ním taky dost dobře nejde, zůstává akryl v chlupu.

Vyzkoušela jsem štětec Nfu.Oh modelační č. 12 a nesrovnatelné - saje jak houba, je měkounký, moc hezká modeláž - jen byl nezvyk s ním vykroužit smajla, protože je měkčí a pružnější. Moc se mi líbil, štěteček na 3D je ten nej co jsem držela v ruce, jde to s ním opravdu samo.

Toť moje zkušenosti ze včera, jinak materiál mě příjemně překvapil až šokoval, až uvidíte naživo ty barevný akryly.................. překrásný, nádherný, bezkonkurenční!
Návrat nahoru Goto down
sebina
Top-coat
Top-coat
sebina

Nfu.Oh - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh - Stránka 2 I_icon_minitimeMon May 25, 2009 8:33 am

evik.nehtik napsal:

tys ho chtěla objednat? jsi psala, že ho chceš prubnout lol!
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

Nfu.Oh - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh - Stránka 2 I_icon_minitimeMon May 25, 2009 8:40 am

Marti, připrav si minimálně desítku, zruš air a zajeď za Sebi 157 157 157 157
Návrat nahoru Goto down
mati
akryl-gel
akryl-gel
mati

Nfu.Oh - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh - Stránka 2 I_icon_minitimeMon May 25, 2009 8:43 am

eni napsal:

Nfu.Oh - Stránka 2 12856 co mě strašíš? Hele, vezmu si úvěr, musím i sčíkat pistolí konečně koulovačka
Za Sebi bych jela, teď jsem ale totál bez času - nic nestíhám, už ani spát ne plesk
Jinak posílala si mi beruško toho mejla ? Nic nepřilítlo do poštičky Nfu.Oh - Stránka 2 12664
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

Nfu.Oh - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh - Stránka 2 I_icon_minitimeMon May 25, 2009 8:54 am

Sebi a ty barevný acryly se prodávají jen v sadách a nebo i zvlášť po jednom???? Kdyby po jednom, tak na kolik přijde jeden???,
Návrat nahoru Goto down
sebina
Top-coat
Top-coat
sebina

Nfu.Oh - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh - Stránka 2 I_icon_minitimeMon May 25, 2009 9:05 am

Soptik01 napsal:
Sebi a ty barevný acryly se prodávají jen v sadách a nebo i zvlášť po jednom???? Kdyby po jednom, tak na kolik přijde jeden???,

dají se po jednom, cca110,- za jeden 3,5g pudřík...ale zatím to není v nabídce....větší balení vyjde levněji
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

Nfu.Oh - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh - Stránka 2 I_icon_minitimeMon May 25, 2009 9:10 am

sebina napsal:
Soptik01 napsal:

dají se po jednom, cca110,- za jeden 3,5g pudřík...ale zatím to není v nabídce....větší balení vyjde levněji
ahááá ahááá ahááá

ok, tak teď ten základ na modeláž a pak zase to druhý na zdobko, se nemůžu už dočkat víš, jak tady koukám na to video..... lol!

Naposledy upravil Soptik01 dne Mon May 25, 2009 9:11 am, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
evik.nehtik
Admin
Admin
evik.nehtik

Nfu.Oh - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh - Stránka 2 I_icon_minitimeMon May 25, 2009 9:11 am

sebina napsal:
evik.nehtik napsal:

prubnout jako objednat....ale když říkáš,že není dobrej na magnetic,tak ne tedy
Návrat nahoru Goto down
evik.nehtik
Admin
Admin
evik.nehtik

Nfu.Oh - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh - Stránka 2 I_icon_minitimeMon May 25, 2009 9:15 am

eni napsal:

Magnetic Sculpting Brush ze sady se mi rozjel po chviličce, nedrží špičku, zato se v něm usazuje materiál, malý na květinky to samý, zlatý vincek lol! lol! lol! a podotýkám, že usazeniny čistím jen liquidem, ne acetonem, opravdu je to v kvalitě chlupu!

tak já s magnetickým dělám půl roku a špička furt drží,materiál si já do něj nevtáhnu....jestli je Nfu.Oh hodně měkkej-tak ho tedy fakt nechci-mám ráda pevný štětce.....si ho někdy raději zkusím,až se uvidíme Sebíku
Návrat nahoru Goto down
sebina
Top-coat
Top-coat
sebina

Nfu.Oh - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh - Stránka 2 I_icon_minitimeMon May 25, 2009 9:21 am

evik.nehtik napsal:
sebina napsal:
evik.nehtik napsal:

prubnout jako objednat....ale když říkáš,že není dobrej na magnetic,tak ne tedy

fakt není, teče to ještě víc...vyhodila bys prašulky :123:
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

Nfu.Oh - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh - Stránka 2 I_icon_minitimeMon May 25, 2009 10:24 am

mati napsal:
eni napsal:

Nfu.Oh - Stránka 2 12856 co mě strašíš? Hele, vezmu si úvěr, musím i sčíkat pistolí konečně koulovačka
Za Sebi bych jela, teď jsem ale totál bez času - nic nestíhám, už ani spát ne plesk
Jinak posílala si mi beruško toho mejla ? Nic nepřilítlo do poštičky Nfu.Oh - Stránka 2 12664

nevim nevim nevim nevim to víš, že jsem zapomněla, děkuju za připomenutí :163:
Návrat nahoru Goto down
babetkom
Primer
Primer
babetkom

Nfu.Oh - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh - Stránka 2 I_icon_minitimeMon May 25, 2009 6:50 pm

hele Sebčo, nebudou i nějaké zkušební sady :173: já bych to strašně ráda zkusila,ale teď jsem nějak nakoupila Magnetic ve vetším a tak abych se nevydala , musím mít furt zásobu pro toho našeho malého maroda, léky teď stojej kvanta
Návrat nahoru Goto down
http://www.modelaze-nehtu.cz
BlackOrchid
Top-coat
Top-coat
BlackOrchid

Nfu.Oh - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh - Stránka 2 I_icon_minitimeMon May 25, 2009 7:05 pm

zkušební sada je dobrej nápad!
Návrat nahoru Goto down
babetkom
Primer
Primer
babetkom

Nfu.Oh - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh - Stránka 2 I_icon_minitimeMon May 25, 2009 7:12 pm

BlackOrchid napsal:
zkušební sada je dobrej nápad!
že :punk: já bych ji fáááákt uvítala, u mag jsem ji taky zkusila a pak si nakoupila.....hihi,ale zajímá mě tu hlavně ten akrylek, zaujalo mě to video :173:
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

Nfu.Oh - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh - Stránka 2 I_icon_minitimeMon May 25, 2009 7:29 pm

evik.nehtik napsal:
eni napsal:

tak já s magnetickým dělám půl roku a špička furt drží,materiál si já do něj nevtáhnu....jestli je Nfu.Oh hodně měkkej-tak ho tedy fakt nechci-mám ráda pevný štětce.....si ho někdy raději zkusím,až se uvidíme Sebíku

Evi, je to možný, poněvadž já s ním dělám Cesara a z Magneticu jenom kamufláže, ale začínám být přesvědčená, že k jedné značce akrylu by měl být i jejich štětec a vždycky jsem se tomu bránila.
Návrat nahoru Goto down
sebina
Top-coat
Top-coat
sebina

Nfu.Oh - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh - Stránka 2 I_icon_minitimeMon May 25, 2009 7:38 pm

kočky, zkušební sada jako taková není... helejte, 14g pudry a 118ml liqud holky, ale tyhle malý balení jsou drahý... jinak bych to musela dát do neorig. krabek kdyby ste chtěly vyzkoušet trošku a liquid do hnědejch lékovek...to by šlo..ale jsem totál vybrabčená...musely by ste počkat po operaci.
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

Nfu.Oh - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh - Stránka 2 I_icon_minitimeMon May 25, 2009 7:46 pm

sebina napsal:
kočky, zkušební sada jako taková není... helejte, 14g pudry a 118ml liqud holky, ale tyhle malý balení jsou drahý... jinak bych to musela dát do neorig. krabek kdyby ste chtěly vyzkoušet trošku a liquid do hnědejch lékovek...to by šlo..ale jsem totál vybrabčená...musely by ste počkat po operaci.

...jsme Sebi včera totiž včera brutálně rozebraly lol! lol! lol!
Návrat nahoru Goto down
babetkom
Primer
Primer
babetkom

Nfu.Oh - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh - Stránka 2 I_icon_minitimeMon May 25, 2009 7:48 pm

sebina napsal:

jasnačka, mě to stačí v neorigoš.....hihi a počkám ráda, taky nás čeká opět zákrok chjooo :158: ,tak snad to bude OK

jo a kdybych pak chtěla ten štětec na akryl a na 3D tak to se dá v tén sadě nebo ne?
Návrat nahoru Goto down
sebina
Top-coat
Top-coat
sebina

Nfu.Oh - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh - Stránka 2 I_icon_minitimeMon May 25, 2009 8:14 pm

eni napsal:
sebina napsal:

...jsme Sebi včera totiž včera brutálně rozebraly lol! lol! lol!
lol! jj, ale na to jsem to tam měla :123:
Návrat nahoru Goto down
sebina
Top-coat
Top-coat
sebina

Nfu.Oh - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh - Stránka 2 I_icon_minitimeMon May 25, 2009 8:16 pm

babetkom napsal:
sebina napsal:

jasnačka, mě to stačí v neorigoš.....hihi a počkám ráda, taky nás čeká opět zákrok chjooo :158: ,tak snad to bude OK

jo a kdybych pak chtěla ten štětec na akryl a na 3D tak to se dá v tén sadě nebo ne?

štětce můžeš koupit zvláť a po jednom:) bude nových 8 sad ...tak se těšte, ty budou úplně na umření lol!
Návrat nahoru Goto down
babetkom
Primer
Primer
babetkom

Nfu.Oh - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh - Stránka 2 I_icon_minitimeMon May 25, 2009 8:26 pm

sebina napsal:
babetkom napsal:
sebina napsal:

štětce můžeš koupit zvláť a po jednom:) bude nových 8 sad ...tak se těšte, ty budou úplně na umření lol!

tak paráda,hele a určo budeš mít i nějaké školeníčko, že...hihi co takhle zavítat na Moravu
Návrat nahoru Goto down
sebina
Top-coat
Top-coat
sebina

Nfu.Oh - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh - Stránka 2 I_icon_minitimeMon May 25, 2009 8:32 pm

babetkom napsal:
sebina napsal:
babetkom napsal:
sebina napsal:

tak paráda,hele a určo budeš mít i nějaké školeníčko, že...hihi co takhle zavítat na Moravu

jj, ve Slavkově u Brna na přelomu června a července... bude zaměřené na ňuf :punk:
Návrat nahoru Goto down
babetkom
Primer
Primer
babetkom

Nfu.Oh - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh - Stránka 2 I_icon_minitimeMon May 25, 2009 8:40 pm

sebina napsal:
babetkom napsal:
sebina napsal:
babetkom napsal:
sebina napsal:

jj, ve Slavkově u Brna na přelomu června a července... bude zaměřené na ňuf :punk:

tak paráda to jsi mě dostala tím městem....hihi máme od tama kousek tchýni tak už se těším dopředu a jdu šetřit....hihi
Návrat nahoru Goto down
evik.nehtik
Admin
Admin
evik.nehtik

Nfu.Oh - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh - Stránka 2 I_icon_minitimeMon May 25, 2009 8:52 pm

eni napsal:
evik.nehtik napsal:
eni napsal:

Evi, je to možný, poněvadž já s ním dělám Cesara a z Magneticu jenom kamufláže, ale začínám být přesvědčená, že k jedné značce akrylu by měl být i jejich štětec a vždycky jsem se tomu bránila.
já si to taky myslím...pokud si ty větší firmy nechají dělat přímo svoje štětce-tak je přizpůsobují svýmu matroši...určitě je tomu tak-máš pravdu
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

Nfu.Oh - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh - Stránka 2 I_icon_minitimeTue May 26, 2009 7:28 am

evik.nehtik napsal:
eni napsal:
evik.nehtik napsal:
eni napsal:

já si to taky myslím...pokud si ty větší firmy nechají dělat přímo svoje štětce-tak je přizpůsobují svýmu matroši...určitě je tomu tak-máš pravdu

a proto jich mám tolik lol! lol! člověk nikdy neví, kdy se jaký hodí lol! lol!
Návrat nahoru Goto down
evik.nehtik
Admin
Admin
evik.nehtik

Nfu.Oh - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh - Stránka 2 I_icon_minitimeTue May 26, 2009 1:43 pm

což je hovadina-páč se to nenaučíš pořádně ani s jedním matrošem...
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

Nfu.Oh - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh - Stránka 2 I_icon_minitimeTue May 26, 2009 2:48 pm

evik.nehtik napsal:

to je možný, myslela jsem to tak, že jako ke každému matroši příslušný štětec, na magnetic magnetickej, na cesara cesarovskej atd.....
Návrat nahoru Goto down
mati
akryl-gel
akryl-gel
mati

Nfu.Oh - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh - Stránka 2 I_icon_minitimeWed May 27, 2009 9:46 am

Soptik01 napsal:
evik.nehtik napsal:

to je možný, myslela jsem to tak, že jako ke každému matroši příslušný štětec, na magnetic magnetickej, na cesara cesarovskej atd.....

Soptí, ty máš alespoň výmluvu, proč těch štětečků tolik máš viď?? flower 157
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Nfu.Oh - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nfu.Oh   Nfu.Oh - Stránka 2 I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Nfu.Oh
Strana 2 z 3Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nail style forum :: DISTRIBUTOŘI,FIRMY,E-SHOPY,VELETRHY,SEMINÁŘE :: "VEŘEJNÁ REKLAMA"-
Přejdi na: