Nail style forum Gelove a akrylove nehty-forum pro nehtove designerky |
|
| Nfu.Oh | |
|
+9mati BlackOrchid evik.nehtik Jitka sovulka Paradi světluška1 Daniela sebina 13 posters | |
Autor | Zpráva |
---|
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Nfu.Oh Wed May 27, 2009 4:16 pm | |
| - mati napsal:
- Soptik01 napsal:
- evik.nehtik napsal:
- což je hovadina-páč se to nenaučíš pořádně ani s jedním matrošem...
to je možný, myslela jsem to tak, že jako ke každému matroši příslušný štětec, na magnetic magnetickej, na cesara cesarovskej atd..... Soptí, ty máš alespoň výmluvu, proč těch štětečků tolik máš viď?? 157 jo jo hodilo se mi to do krámu, jako výmluva ale dobrý ne,????? |
| | | mati akryl-gel
| Předmět: Re: Nfu.Oh Wed May 27, 2009 6:38 pm | |
| - Soptik01 napsal:
- mati napsal:
- Soptik01 napsal:
- evik.nehtik napsal:
- což je hovadina-páč se to nenaučíš pořádně ani s jedním matrošem...
to je možný, myslela jsem to tak, že jako ke každému matroši příslušný štětec, na magnetic magnetickej, na cesara cesarovskej atd..... Soptí, ty máš alespoň výmluvu, proč těch štětečků tolik máš viď?? 157 jo jo hodilo se mi to do krámu, jako výmluva ale dobrý ne,????? přímo SQĚLÝÝÝ :punk: :163: :164: | |
| | | sebina Top-coat
| Předmět: Re: Nfu.Oh Thu May 28, 2009 4:13 pm | |
| tak jsem puštěná ze špitálu, prošpikovaný celý břicho, tak v rámco rozhejbávání zouším sedět u PC.... ale kdyby sem to bejval věděl, tak by tam nikdy nešla... kua bolí to jak kráva :bla: | |
| | | BlackOrchid Top-coat
| Předmět: Re: Nfu.Oh Thu May 28, 2009 5:53 pm | |
| Vítej doma sebi:flower: ať jsi brzo fit!!!!! | |
| | | zvizatinka akryl-gel
| Předmět: Re: Nfu.Oh Thu May 28, 2009 7:14 pm | |
| - sebina napsal:
- tak jsem puštěná ze špitálu...
Pavli, taky Te vitam zpet doma a doufam, ze se Ti to brzo zahoji :-) a budes fit!!! | |
| | | Daniela Nail-art
| Předmět: Re: Nfu.Oh Thu May 28, 2009 7:21 pm | |
| Sebi, přeji brzké uzdraveníčko. :164: | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Nfu.Oh Fri May 29, 2009 5:48 am | |
| to je dobře, že jsi už zase doma , tak se brzo uzdrav |
| | | Paradi akryl-gel
| Předmět: Re: Nfu.Oh Fri May 29, 2009 6:36 am | |
| Vítej doma Pavli - přeji rychlou rekonvalescenci | |
| | | sovulka Primer
| Předmět: Re: Nfu.Oh Fri May 29, 2009 6:50 am | |
| Tak hlavně odpočívej ,,klidový režim v lůžku, maximálně chůze na WC ,, brzy se nám uzdrav ať jsi zase fit a plná energie :164: | |
| | | Jikane nehtový maniak
| Předmět: Re: Nfu.Oh Sat May 30, 2009 12:01 pm | |
| Teď už to bude jen lepší Šebi. :123: | |
| | | sebina Top-coat
| Předmět: Re: Nfu.Oh Sun May 31, 2009 3:25 pm | |
| holky, budu v týdnu objednávat, tak do úterka piště co chcete | |
| | | Mausi Admin
| Předmět: Re: Nfu.Oh Sun May 31, 2009 8:55 pm | |
| sebi,milaski,jaky je rozdil mezi Perfect Clearem a Competition Clearem-pudry? Koukam tady na ne u nas,ale netusim rozdily,nic k tomu nepisou,jen k tem Dia pudrum,ze jsou extremne jemne-s jakym se dela na tom videu,s perfect ckearem nebo pinkem? nebo s tim s tim competition? | |
| | | sebina Top-coat
| Předmět: Re: Nfu.Oh Sun May 31, 2009 11:56 pm | |
| - Mausi napsal:
- sebi,milaski,jaky je rozdil mezi Perfect Clearem a Competition Clearem-pudry? Koukam tady na ne u nas,ale netusim rozdily,nic k tomu nepisou,jen k tem Dia pudrum,ze jsou extremne jemne-s jakym se dela na tom videu,s perfect ckearem nebo pinkem? nebo s tim s tim competition?
zlatí o kompetition nic nevím... my máme jen perfect a speed, speed je rychlejší... já dělám s perfect ale chci zkusit bílou speed:) Tou extrémní jemností je myslím myšleno to, že pudr je hodně jemný (třeba Ezflow má v pudrech hrubší zrnka) a jsou fakt extrémně průhledné...čiré jak sklo :punk: | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Nfu.Oh Mon Jun 01, 2009 6:22 am | |
| - sebina napsal:
- Mausi napsal:
- sebi,milaski,jaky je rozdil mezi Perfect Clearem a Competition Clearem-pudry? Koukam tady na ne u nas,ale netusim rozdily,nic k tomu nepisou,jen k tem Dia pudrum,ze jsou extremne jemne-s jakym se dela na tom videu,s perfect ckearem nebo pinkem? nebo s tim s tim competition?
zlatí o kompetition nic nevím... my máme jen perfect a speed, speed je rychlejší... já dělám s perfect ale chci zkusit bílou speed:) Tou extrémní jemností je myslím myšleno to, že pudr je hodně jemný (třeba Ezflow má v pudrech hrubší zrnka) a jsou fakt extrémně průhledné...čiré jak sklo :punk: ... ale úplně jako sklo... vkládala jsem si stříbro do nehtu a vypadá to jak zalité gelem |
| | | sebina Top-coat
| Předmět: Re: Nfu.Oh Mon Jun 01, 2009 6:28 am | |
| - eni napsal:
- sebina napsal:
- Mausi napsal:
zlatí o kompetition nic nevím... my máme jen perfect a speed, speed je rychlejší... já dělám s perfect ale chci zkusit bílou speed:) Tou extrémní jemností je myslím myšleno to, že pudr je hodně jemný (třeba Ezflow má v pudrech hrubší zrnka) a jsou fakt extrémně průhledné...čiré jak sklo :punk:
... ale úplně jako sklo... vkládala jsem si stříbro do nehtu a vypadá to jak zalité gelem žejo...ten clear prostě miluju :123: | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Nfu.Oh Mon Jun 01, 2009 6:44 am | |
| žejo...ten clear prostě miluju :123:[/quote]
Přímo boží, naložila jsem si do lůžka blbiny ze stříbra a úplně jsem koukala, jak pod sklem! A Cover též bomba, krásná zdravá barvička lůžka, nic vyblitýho, ani hnědýho a v tenoučký vrstvě krycí! |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Nfu.Oh Mon Jun 01, 2009 8:21 am | |
| doufám, že jsi na mě nezapomněla??? a jak se domluvíme na tom placení?? půjde to dobírkou a nebo ne???? |
| | | sebina Top-coat
| Předmět: Re: Nfu.Oh Mon Jun 01, 2009 9:03 am | |
| - Soptik01 napsal:
- doufám, že jsi na mě nezapomněla??? a jak se domluvíme na tom placení?? půjde to dobírkou a nebo ne????
nezapoměla, pošlu ti to dobírkou :punk: | |
| | | sebina Top-coat
| Předmět: Re: Nfu.Oh Mon Jun 01, 2009 9:13 am | |
| - Soptik01 napsal:
- :
Perfect clear 24g 319 perfect white 24g 319 Acrylic liquid 236ml 1034 Compact type „12“ 1040 opaque pink 24g 351 celkem 3063,- + dobírka oki? | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Nfu.Oh Mon Jun 01, 2009 9:16 am | |
| |
| | | Mausi Admin
| Předmět: Re: Nfu.Oh Mon Jun 01, 2009 1:14 pm | |
| | |
| | | Jitka akryl-gel
| Předmět: Re: Nfu.Oh Mon Jun 01, 2009 3:51 pm | |
| Prosím já bych si vzala ty holografický laky. Všech šest po jednom kousku. Dííky ti Sebinko :164: | |
| | | sebina Top-coat
| Předmět: Re: Nfu.Oh Mon Jun 01, 2009 5:35 pm | |
| - Jitka napsal:
- Prosím já bych si vzala ty holografický laky. Všech šest po jednom kousku. Dííky ti Sebinko :164:
oki jituš, takže 6x250 + doporučená pošta, obchodním balíkem ti to posílat asi nebudu, nebo chceš? pošlu ti do vzkazu bank. údaje a tady na ty laky ještě jukni | |
| | | babetkom Primer
| Předmět: Re: Nfu.Oh Mon Jun 01, 2009 8:25 pm | |
| jééé Sebčo co ty zkušební sady byla by na skladě nějaká :-) + asi nějaký štětec k tomu? | |
| | | sebina Top-coat
| Předmět: Re: Nfu.Oh Tue Jun 02, 2009 12:56 am | |
| - babetkom napsal:
- jééé Sebčo co ty zkušební sady byla by na skladě nějaká :-) + asi nějaký štětec k tomu?
jj, hele kukni na dámu, je tam k Nfu diskuse, zkušební sada bude za 280 , štětec si musíš rozmyslet...ale v každém případě kontaktuj radulika, páč jsi Morava:) | |
| | | Jitka akryl-gel
| Předmět: Re: Nfu.Oh Tue Jun 02, 2009 3:45 pm | |
| - sebina napsal:
- Jitka napsal:
- Prosím já bych si vzala ty holografický laky. Všech šest po jednom kousku. Dííky ti Sebinko :164:
oki jituš, takže 6x250 + doporučená pošta, obchodním balíkem ti to posílat asi nebudu, nebo chceš? pošlu ti do vzkazu bank. údaje a tady na ty laky ještě jukni Och, mé srdíčko plesá. Jsi zlatíčko. A jak mi to pošleš nechám na tobě. Ještě jednou díky :164: | |
| | | 1monika1 Anonymní
| Předmět: Re: Nfu.Oh Sun Jun 14, 2009 12:39 pm | |
| Ahoj Pavlí práce novejma štětcema super,super nepopsatelná o proti práci s štětcema od Magneticu |
| | | sebina Top-coat
| Předmět: Re: Nfu.Oh Sun Jun 14, 2009 3:31 pm | |
| - 1monika1 napsal:
- Ahoj Pavlí práce novejma štětcema super,super nepopsatelná o proti práci s štětcema od Magneticu
jj Moni, svůj k svýmu, Magn. na Magn., Ňuf na Ňuf | |
| | | Anonymní Anonymní
| | | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Nfu.Oh Wed Jun 17, 2009 7:00 pm | |
| Sebi, super prácička, myslim, že jsem našla svýho favorita v acrylu, jen jsem dneska zkoušela dva nehty, je pravda, učím se, ale jde to s nim jedna báseň, taky jsem zkoušela vzít jiný štětec a fakt to s nim nešlo, ale je to úžasnej materiálek......učím se smajla, ale jinak to jde jak po másle, jak na tom videu, který jsem shlídla snad miliónkrát..... |
| | | sebina Top-coat
| Předmět: Re: Nfu.Oh Wed Jun 17, 2009 8:48 pm | |
| soptí, jsem ráda, že se ti materiálek líbí:)) tak snad ti to pomůže k novým zákaznicím | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Nfu.Oh Thu Jun 18, 2009 2:55 pm | |
| - sebina napsal:
- soptí, jsem ráda, že se ti materiálek líbí:)) tak snad ti to pomůže k novým zákaznicím
děkujuuuu |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Nfu.Oh Sat Jun 20, 2009 2:44 pm | |
| už se mi nezobrazují fotečky materiálu nfu.oh, chtěla jsem se zatim kouknout na barevný pudry |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Nfu.Oh Mon Jun 22, 2009 6:34 am | |
| - Soptik01 napsal:
- už se mi nezobrazují fotečky materiálu nfu.oh, chtěla jsem se zatim kouknout na barevný pudry
jéééééééé už to zase fachá, se z toho picnu |
| | | sebina Top-coat
| Předmět: Re: Nfu.Oh Tue Jun 23, 2009 6:21 pm | |
| | |
| | | sebina Top-coat
| Předmět: Re: Nfu.Oh Tue Jun 23, 2009 6:26 pm | |
| | |
| | | Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Nfu.Oh Wed Jun 24, 2009 10:44 am | |
| no a už se v tom normálně strácim, kolik toho ještě mají?????? už teď nevim co si vybrat na to 3D, zatim furt rozmejšlim a ty přídeš s dalšíma... |
| | | sebina Top-coat
| Předmět: Re: Nfu.Oh Wed Jun 24, 2009 10:56 am | |
| - Soptik01 napsal:
- no a už se v tom normálně strácim, kolik toho ještě mají?????? už teď nevim co si vybrat na to 3D, zatim furt rozmejšlim a ty přídeš s dalšíma...
na 3Dčko jsou Gardenky obě, stříbrná, zlatá, pastelová a červená sada:))) | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Nfu.Oh | |
| |
| | | | Nfu.Oh | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|